Verdensmesterskaberne i Auckland 2019

date december 2, 2019

I årets sidste måned er vi endelig nået til vores højdepunkt for i år, Verdensmesterskaberne 2019. Det afholdes i Auckland, hvor vi har været den sidste måned for at forberede os. Vi føler os klar og spændte. Der er lidt ekstra på spil til dette VM, da VM er det første af to stævner, som tæller i vores nationale udtagelse til OL. I første omgang ligger fokus dog på at lave et godt resultat til VM. Vi kan mærke hvordan konkurrencen på verdensplan bliver hårdere og hårdere. Her et halvt år før OL sejler flere og flere pisse stærkt og er med i kampen om finalepladserne. Heldigvis er vi stadig nogle af de hurtigste og vi motiveres af udfordringer. Vi er så klar til kamp!

Programmet for VM er følgende: tirsdag til torsdag er der kvalifikationssejladser. Fredag til søndag sejler top-25 mod hinanden i guldfeltet og resten sejler i sølvfeltet. Efter guldsejladserne på søndag, bliver de ti bedste besætninger udtaget til finalen, som afholdes søndag eftermiddag (meget tidligt søndag morgen dansk tid).

Det bliver muligt at se den del af sejladserne med live streaming og alle sejladserne med tracker. Det burde være muligt at se sejladserne på replay, vi er jo præcis 12 timer foran Danmark her i New Zealand.

Resultater: https://49er.org/event/2019-world-championship/?event_id=16331#49erfxresults

Livestreaming: 49er.org/live

Tracking: https://49erworlds2019.sapsailing.com/gwt/Home.html#/event/:eventId=e5a65f0a-b9b4-4630-b0b0-ad1fd7727518.

Kryds alt hvad i kan 😊

//Ida og Marie

Share on Facebook