Udtaget til OL 2020

date februar 17, 2020

Barndomsdrømmen er gået i opfyldelse, til august skal vi til OL i Tokyo. Vi kan næsten ikke fatte det. Det er helt vildt stort, og vi er meget glade.

Tusind tak til vores sponsorer LINDBERG , Kamstrup , VisBlueTrævarefabrikernes Udsalg og TORM Shipping. Samt Dansk Sejlunion , Team Danmark og vores trænere, primært Jena Mai Hansen men også  Peter Homilius Hansen. Det er et fantastisk team, vi har bag os. Også tak til alle andre der hepper på os og hjælper os med stort og småt. Det værdsætter vi meget. Sidst men bestemt ikke mindst tak for mange års uvurderligt træningssamarbejde og venskab med Anne-Julie og Iben. Det er virkelig en skam, at kun én dansk besætning kan blive sendt afsted til OL. Det ville være fantastisk og velfortjent, hvis vi alle fire kunne dele den oplevelse.

Det hårde ved elitesport er, at en dårlig dag eller en forkert beslutning kan være altafgørende. Fordi alle er ekstremt gode, er der ikke plads til mange fejl. Vi havde én rigtig dårlig dag til VM, som satte gang i mange frustrationer og følelser. Det var hårdt, på den ene side at føle at OL-billetten igen var sejlet, og samtidig at blive ved med at tro på og kæmpe for, at det kunne lade sig gøre. Vi er stolte over, at vi fik vendt, hvad vi følte som en ”ond spiral”. Nu er der fem måneder til OL og masser at arbejde med. Vi glæder os.

//Ida og Marie

Share on Facebook