Klar til VM med fiskedunst og atlanterhavsbølger

date august 26, 2017

Den sidste uge har vi brugt i en lille fisker/containerhavnsby 10 km nord for i Porto, Portugal. Vejene er belagt med brosten og husenes facader med fliser i flotte mønstre. Øjet kan ikke få nok, men det kan næsen, her lugter nemlig konstant af fisk. Hver morgen vækker massevis af mågeskrig os og på vandet sætter atlanterhavsbølgerne, rullende hele vejen fra New York, vores balanceevner på prøve. Alt i alt kan vi godt lide stedet og vi har fundet os godt til rette.

På mandag starter VM her i Porto. Inderst inde håber vi altid på adrenalinpumpende blæsevejr, men indtil videre har Porto kun budt på en cocktail af enormt store bølger og let vind. Heldigvis er dét vores yndlings træningsvejr – det er nemlig i let vind vi har det største forbedringspotentiale. Og vi kan hilse og sige at det går fremad med vores letvejrssejlads.

Vores fokus under VM bliver at tale om de rigtige ting på de rigtige tidspunkter. Vi ved, at når vi fokuserer de rigtige steder, så har vi et højt topniveau. Men vores prioriteringer er vi stadig lidt rustne efter pausen. Vi bruger derfor VM til at forbedre vores kommunikation netop på dette område.

Vi glæder os til VM og føler os klar til start.

//Ida og Marie

Ps. Marie er i tiptop form igen.

Share on Facebook