Grejoptimering er sjovt med gode venner

date juli 17, 2017

Der følger en masse opgaver med, da vi er startet med at sejle igen. Det er desværre ikke nok med mange timer på vandet, vi skal også have styr på alting udenom. Sidste uge brugte vi på at få styr på vores grej, transport og økonomi.

Til alt held fik vi en masse hjælp. Vores ven Mads hjalp os med at rydde op i vores grej. Vores nyerhvervede universitetsvenner Katrine, Frederikke, Nicolai og Idas kæreste Oskar hjalp med at gøre vores trailer lækker. Den havde brug for en kærlig hånd rodalon efterfulgt af en gang maling. Dertil sponsorerede vores maler-ven Jørn maling og vores bådbygger-ven Per hans værksted.

Samtidig hjælper Henrik os med at få overblikket i sponsorsøgning. Vi har ikke nogen kontrakter endnu, men vi arbejder på det. Til gengæld er der nu styr på grejet og traileren er i tiptop stand.

Det er trælst at male trailer på land, når man helst vil være på vandet. Men hvis vi skal blive verdens bedste sejlere, skal vi være dygtige både på land og vand. Den sidste uge stod i omgivelsernes tegn. Denne uge står i vandets tegn. Vi er lige ankommet til Kiel i Tyskland. Her forbereder vi os til EM der bliver vores første stævne.

Vi er meget taknemmelige for al hjælpen. Tusind tak! Nu er vi klar til at fokusere på vandet.

//Ida og Marie

Ps. Der blev heldigvis tid til et par dejlige sejlture på Aarhus Bugten.

Share on Facebook