Følg os under VM

date august 4, 2018

Sådan kan du følge os under VM

VM i sejlsport er i gang. Vi forklarer nedenunder, hvordan du bedst kan følge os.

Tilskuer fra kajen:
Vi sejler under VM forskellige steder på Aarhusbugten. Det er derfor forskelligt, hvorfra det bliver lettest at se os. Nogle dage sejler vi tæt på land, og andre dage sejler vi længere væk fra kysten. Alle dage vil det dog være en god idé at medbringe klaphat, kikkert og tålmodighed. Sidstnævnte skyldes, at vi er meget afhængige af vinden. Nogle gange er der for lidt vind og andre gange for meget. Det kan medføre at sejladserne enten bliver udsat til senere på dagen eller udskudt til reservedagene. Ligesom om vinden ændre sig, kan vores baneområder også flytter sig. Vi anbefaler derfor, at du følger med løbende på vore side. Her gør vi vores bedste, for at skrive hvorhenne vi sejler.

Den foreløbige plan ser således ud:

Kvalifikationsdage
Lørdag den 4/8: Baneområde STADIUM kl. 12, gode muligheder for at følge os fra Jette Tikjøbs Plads. På pladsen vil der være kommentering af sejladserne.

Søndag den 5/8: Baneområde ECHO kl. 14, gode muligheder for at se os fra Marselisborg Marina eller Sydhavnen.

Mandag den 6/8: Baneområde ECHO og DELTA kl. 14:30. Et felt kommer på den ene bane og et på den anden bane. Vi ved endnu ikke, hvor vi kommer til at sejle. Hvis det er DELTA kan vi kun følges fra en båd.

Guld -og sølvfeltsdage
Onsdag den 8/8: STADIUM eller DELTA. Det vil sige enten Jette Tikjøbs Plads eller en båd.

Torsdag den 9/8: DELTA. Vi kan kun følges fra båd.

Finaledagen
Lørdag den 11/8: STADIUM kl. 14:40. Dette bliver den afgørende finaledag, som skal følges fra Jette Tikjøbs Plads.

Hvordan genkender man os?
Først og fremmest har 49erfx (den kvindelige 49er) blå sejl, hvor herrebåden har gulgrønne sejl. Se dernæst efter et stort Dannebrog, nummer 11, KamstrupVisBlue, TORM Shipping og Salling Group . Når vinden kommer bagfra er vi ekstra genkendelige med en sort spiler (et ballonsejl) med LINDBERG logo i.

Vi synes det er for vildt at sejle VM på hjemmebane og er totalt glade for al den opbakning vi får.

//Ida og Marie

Share on Facebook