Udtaget til OL 2020

17. feb 2020

Barndomsdrømmen er gået i opfyldelse, til august skal vi til OL i Tokyo. Vi kan næsten ikke fatte det. Det er helt vildt stort, og vi er meget glade. Tusind tak til vores sponsorer LINDBERG , Kamstrup , VisBlue, Trævarefabrikernes Udsalg og TORM Shipping. Samt Dansk Sejlunion , Team Danmark og vores trænere, primært Jena Mai (...)

Bronze til VM 2019

10. dec 2019

        Det er ikke til at fatte. Vi er SÅ glade. Med to sejladser plus finale sejladsen var der meget på spil i dag. Hold kæft hvor var vi nærvøse før finalen. Vi havde mulighed for at nå bronze, men (...)

Verdensmesterskaberne i Auckland 2019

2. dec 2019

I årets sidste måned er vi endelig nået til vores højdepunkt for i år, Verdensmesterskaberne 2019. Det afholdes i Auckland, hvor vi har været den sidste måned for at forberede os. Vi føler os klar og spændte. Der er lidt ekstra på spil (...)

Følg os under VM

4. aug 2018

Sådan kan du følge os under VM VM i sejlsport er i gang. Vi forklarer nedenunder, hvordan du bedst kan følge os. Tilskuer fra kajen: Vi sejler under VM forskellige steder på Aarhusbugten. Det er derfor forskelligt, hvorfra det bliver lettest at se (...)

Europamesterskaberne 2018

7. jul 2018

I morgen går startskuddet til EM 2018. Det er vores sidste stævne inden VM i Aarhus. Det bliver således, sidste gang vi virkelig bliver sat under pres før VM. Vi glæder os vildt meget til at komme i gang! Nedenfor ses et link (...)

World Cup stævne i Hyeres

24. apr 2018

Om cirka 3 timer starter World Cup stævnet i Hyeres, Sydfrankrig. Vi føler os fuldstændig klar. Vi kan faktisk næsten ikke andet, da vi har 49erfx verdensmesteren, Katja, som træner og bor sammen med hele sejlerlandsholdet på et hotel med en landsholdskok og (...)

Prinsesse Sofia Cup

1. apr 2018

Sail it Race it Live it! I morgen går det løs med sæson 2018s første stævne her på Mallorca. Prinsesse Sofia stævnet er et meget traditionsbundet stævne for alle olympiske sejlere. Faktisk var det til dette stævne, vi i 2013 vandt vores første (...)

Farttræning i Vilamoura

16. feb 2018

Efter at januar har stået i eksamenernes tegn, så står februar i farttræningens tegn. Vi er taget til Vilamoura i Portugal, hvor vi har fartfokus. Der er rigtig mange elementer, der har indflydelse på, hvordan vi kommer til at sejle aller hurtigst. Her (...)

Godt Nytår – Vi ser frem til VM 2018!

2. jan 2018

Vi ønsker jer alle sammen et godt nytår! Højdepunktet i 2018 bliver uden tvivl til august, når vi sejler om verdensmesterskabet på vores hjemmebane Aarhusbugten. Her samarbejder vi alle på sejlerlandsholdet om at kvalificere Danmark til det OL, der bliver afholdt i Tokyo (...)

Jul i Portugal

22. dec 2017

Billede: Idas veninde Helene får en tur i 49eren i Portugal. To ugers træning i Vilamoura, Portugal, er slut. Vi var (pga. eksamener og Volvo Ocean Race) den eneste danske kvindebesætning, hvilket betød, at vi havde én træner helt for os selv. Det oplever (...)