Bachelor tjek!

date november 28, 2017

Vi brænder for sejlads og har prioriteret vores sport over alt andet siden 2012, derfor har det taget Ida 5,5 år at aflevere sin bachelor i Erhvervsøkonomi ved Aarhus Universitet. Men i fredags blev det sidste punktum sat. YES en dejlig følelse.

Det er ikke let at være sejler og studerende af flere årsager. For det første tager sejlads lang tid. Vi skal minimum bruge 4 timer på havnen, for at få et meningsfuldt træningspas, hvilket betyder at vores ”morgentræning” ofte først slutter ved 12-13-tiden.

For det andet er vi afhængige af vejret. Både de korte dage og vinterens kulde sætter begrænsning på kvaliteten af sejladstræning i vinterhalvåret. Det betyder, at vi udover at rejse til stævner og træningslejre også må rejse sydpå om vinteren for at få optimale træningsforhold. Med 200 rejsedage om året får vi automatisk et MEGET stort fravær på studiet.

Heldigvis har AU Elitesport og Aarhus Universitet været yderst hjælpsomme og gjort det muligt for os at studere. Om vi så i perioder kun læser to, et eller nul fag. Mange tak for støtten!

Siden sommerferien har vi praktiseret dual-career på højt niveau. En normale uge ser typisk således ud: 6 ud af 7 dage mødes vi på havnen til en sejltur på Århusbugten (8-12 eller 12-16). Enten før eller efter studerer vi på universitet, og mindst 3 gange om ugen presser vi et fysisk træningspas ind enten om morgenen eller aftenen. I november har vi dog haft lidt færre dage på vandet og flere dage i styrketræningscenteret.

Planen er pt., at vi forsætter med at studere på deltid indtil sommeren 2019.

Her er et billede fra i går, hvor vi var ude at sejle i blæsevejr med en finsk besætning, der er på besøg i Aarhus, og vi kan godt love jer for at det var koldt!!!!

//Ida og Marie

Foto: Jesper Rais / AU Kommunikation

Share on Facebook